Cégünk a közelmúltban egy olyan nagyszabású projektnek lehetett fontos résztvevője, melyben egy innovatív és hatékony festőberendezés került létrehozásra az Aeroplex Liszt Ferenc Nemzetközi Repülőtéri bázisán...

Ismét egy izgalmas mérföldkőhöz érkeztünk! Cégünk a közelmúltban egy olyan nagyszabású projektnek lehetett fontos résztvevője, melyben egy innovatív és hatékony festőberendezés került létrehozásra az Aeroplex Liszt Ferenc Nemzetközi Repülőtéri bázisán.

Köszönjük az Aeroplex bizalmát és a lehetőséget, hogy segíthettünk az elképzeléseik megvalósításában. Az iparág számára kulcsfontosságúak a minőségi festőberendezések, így büszkék vagyunk arra, hogy az Industrieplan a légi közlekedés világának fejlődésében is közreműködhetett. Az ilyen együttműködések ugyanis hozzájárulnak ahhoz, hogy a repülőgépipar még hatékonyabb és fenntarthatóbb legyen.

23 08 01 3

Bízunk benne, hogy a frissen telepített festőberendezés nemcsak kiemelkedően hatékony, de hosszú távon is kielégíti majd az Aeroplex és ügyfeleinek igényeit, akiknek további sikeres projekteket kívánunk!

23 08 01 3

Csapatunk felkészülten várja a jövőbeni közös munkát, valamint továbbra is azon dolgozik, hogy partnereinknek egytől egyig a lehető legjobb megoldásokat nyújtsa. Keressen minket bizalommal!

23 08 01 4

Tartalmi forrás:
AIRportal.hu / 2023.02.09
https://airportal.hu/uj-festomuhellyel-bovult-az-aeroplex/